Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Retelistica

Nu ar fi ideal daca toate computerele ar putea fi conectate astfel incat sa foloseasca aceeasi imprimanta, aceleasi documente sau chiar aceeasi conexiune de internet? Pyramid Computers iti poate oferi pentru acasa sau buisness o retea care sa sadisfaca nevoile dumneavoastra.

Afacerea ta s-a extins si are nevoie de mai multe cpmputere?In mod constant te muti de la un computer la altul pentru ca nu iti mai aduci aminte unde ai lasat un document de care ai nevoie? Imagineaza-ti ca nu poti sa copiezi date pe un cd sau pe un floppy pentru a le printa color la imprimanta. toate aceste probleme vor fi rezolvate cu o retea pentru birou sau acasa, cu ajutorul careia poti sa accesezi de la orice computer poze, documente, muzica si multe alte fisiere aflate pe alte calculatoare.

Wireless

De ce sa fi constrans tot timpul la masa de la birou? Cu o retea wireless te poti bucura de confortul canapelei, a patului sau chiar de soarele arzator din parc timp in care poti sa navighezi pe internet sau sa transferi decumente.

Network Installation

Personalul calificat de la Pyramid Computers va poate oferii relele mici pentru acasa sau birou cat si reletele mari. Putem evalua nevoiele relelei si proiecta o solutie care sa integreze toate nevoile dumneavoastra.

Network Service

Ai deja o retea? Atunci deja stii ca nu este doar un convenient ci si o parte vitala a organizatiei tale(home or buisness). Tehnicienii va pot oferii service pentru reparatii, extinde sau upgrada reteaua existenta si serverele.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lorem ipsum