Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Reparatii calculatoare

Diagnosticarea calculatorului este gratuita, in cazul in care clientul accepta ulterior solutia propusa de noi.

Servicii oferite:
- curatare calculator: se curata componentele (sursa, placa de baza, placa video, coolere, ventilatoare, etc.), se inlocuieste pasta termoconductoare de pe procesor (pasta profesionala), prelungindu-se astfel durata de viata a calculatorului. Se elimina praful si murdaria care pot cauza supraincalzirea si defectarea calculatorului;

- diagnosticare, inlocuire sau reparatii (cand este posibil) pentru procesoare, placi de baza, placi video, placi audio, hard-diskuri, unitati optice, memorie RAM, surse de alimentare, etc. De multe ori, noi va putem ajuta prin reparatii la costuri mult mai reduse fata de achizitia unor componente noi;

Probleme software des intalnite:
- programele ruleaza greu sau se blocheaza uneori. In aces caz se face o reinstalare a sistemului de operare si a tuturor programelor, sau o devirusare. Reinstalarea sistemului de operare si a programelor se face GARANTAT FARA NICI O PIERDERE DE DATE.
- ati reinstalat sistemul de operare si nu puteti instala toate componentele din lipsa driver-elor.
- vreti sa instalati Windows XP pe un calculator nou care ofera suport doar pentru Windows Vista sau Windows 7

Probleme hardware des intalnite:
- se blocheaza aleator, la ceva timp dupa pornire. Cauza posibila: probleme cu coolerul sau trebuie schimbata pasta termoconductoare de pe procesor.
- zgomotos: coolerul trebuie schimbat sau reparat (uns cu ulei special).
- erori de tip fereastra cu buton "Close", "ecrane albastre", restarturi si blocari dese. Puteti avea probleme cu memoria RAM sau hard disk-ul.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lorem ipsum