Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Recuperari de date

Cum te-ai simpti daca ai deschide calculatorul si tot ce era pe el a disparut?
Toate pozele tale digitale cum ar fi aniversarea copiilor, primii pasii facuti, vacantele la mare.
Toate contactele de mail ale firmei, mailurile,conturile si orice alceva, fara urma.

In mod sigur nu ar fi un lucru bun, ba chiar unul devastator.

Computerele, software-ul si licentele pot fi inlocuite dar informatiile sunt unice pentru tine si pentru business-ul tau. Nu pot fi cumparate dau downloadate. Totusi cu un back up facut bine datele pot fi restaurate astfel incat afacerea ta sa isi continue activitatea.

Tehnicienii nostrii va pot ajuta oferind o solutie profesionista pentru pastrarea informatiilor de la usb flash, harduri externe, DVD-uri etc. Pyramid Computers va gasii solutia perfecta pentru pastrarea datelor dumneavoastra in functie de nevoi

Pyramid Computers poate de asemenea sa ofere servicii de recuperare a datelor . Foc, indundatii, hackeri sau probleme de hardware pot sa va distruga datele.Tehnicienii de la Pyramid Computers pot de cele mai multe ori sa recupereze datele in cel mult 24 de ore!

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lorem ipsum