Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Gazduire web

Un astfel de serviciu este furnizat atat companiilor cat si persoanelor fizice, care le permite acestora sa isi publice un site web - sa il puna la dispozitia "vizitatorilor" in web, online.

Pyramid computers acorda clientului spatiu de stocare pe un server conectat la Internet si aflat intr-unul dintre cele mai puternice centre de date din tara.

Site-ul tau se va misca usor, rapid si ... inteligent!

Comanda pentru un pachet de gazduire web este de minim 3 luni in avans. Nu exista alte taxe aditionale decat cele din oferta emisa de consultantii nostri.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Cel mai mult mi-au placut la cei de la Pyramid ca au desemnat o persoana care a fost in permanenta in legatura cu noi iar toate problemele au fost rezolvate imediat.

Iolanda Roman, Plastrom Contstruct