Pyramid Computers
Telefonul clientului: 0770.603.717 (L-V 9:30 - 16:00)
Specialistii nostri sunt la dispozitia dvs.

Achizitii hardware

In prima faza, specialistii nostri analizeaza nevoile dumneavoastra si va recomanda echipamentele hardware care vi se potrivesc pentru desfasurarea activitaii in conditii optime.

Fie ca este vorba de o simpla componenta PC, o statie de lucru obisnuita, o statie grafica, un server, o imprimanta sau un monitor va asiguram de tot suportul nostru.

Evaluam cu atentia marca care vi se potriveste cel mai bine in functie de buget si tinand cont de raportul calitate-pret.
Parteneriatele noastre cu furnizorii ne ajuta sa obtinem cele mai bune conditii de plata pentru dvs. (preturi mici, termene de plata, etc).

Livrarea echipamentelor si instalarea acestora o facem chiar noi, pentru a ne asigura de functionarea ireprosabila a acestora.

Cere oferta de pret

*Numele dvs
*Firma :
*Adresa :
*Nr. puncte lucru :
Adresa e-mail :
*Telefon :
*Nr. calculatoare :
Nr. servere :
Nr. imprimante :
Comentarii
Ce culoare are patratul din stanga?

Ce spun clientii?

Pyramid Computers ne-a scutit de durerile de cap pe care le aveam din cauza sistemelor. Baietii isi fac treaba foarte bine, tot IT-ul firmei e in mainile lor, pana si schimbarea sau incarcarea cartuselor :) Bravo!

Victor DOLIS, BIONATIV

Lucram impreuna de 5 ani, colaborarea fiind una foarte buna. Serviciile de mentenanta, back-up si recuperare de date sunt de exceptie.

Daniel TARCOCI, DANIRO GAZ THERM

Cel mai mult mi-au placut la cei de la Pyramid ca au desemnat o persoana care a fost in permanenta in legatura cu noi iar toate problemele au fost rezolvate imediat.

Iolanda Roman, Plastrom Contstruct